• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Schleich Leksaksdjur

Schleich leksaksdjur hästar, kor, grisar, hundar och katter

Leksaksdjur och leksaksfigurer från Schleich. Schleich är kända för att tillverka riktigt fina leksaksdjur för barnen att leka med. Köp Schleich djur på Leksakscity.se redan idag. De lägger stor vikt vid detaljer och alla djuren är noga utformade så att de ska se ut nästan som riktiga ...

Schleich leksaksdjur hästar, kor, grisar, hundar och katter

Leksaksdjur och leksaksfigurer från Schleich. Schleich är kända för att tillverka riktigt fina leksaksdjur för barnen att leka med. Köp Schleich djur på Leksakscity.se redan idag. De lägger stor vikt vid detaljer och alla djuren är noga utformade så att de ska se ut nästan som riktiga djur. En annan sak som är A och O för Schleich är kvalitet. Leksaker ska hålla länge och barnen ska inte behöva vara rädda att de går sönder. Här finner du ett brett utbud av figurer i form av djur av olika slag. Beställ ett djur, flera djur av samma art, många olika arter eller varför inte en hel bondgårdsbesättning med tillbehör som kan inta din leksaksbondgård. I leksakscitys sortiment finns såklart även bondgårdar och stall, se under rubriken inneleksaker - lekset.

Schleich hästfigurer och tillbehör

Vi erbjuder ett brett sortiment av hästar med allt som kan behövas i tillbehörsväg. Här finns massor av sto, hingst och föl. Det finns också ryttare och tillbehör så som hästtäcke, cowboysaker, dressyrkit och mycket mer. Här finns också sagolika Bayala enhörningar som är sagoväsen i vackra färger och några av dem har vingar.

Schleich bondgårdsdjur och bondgårdstillbehör

Här finns alla djurfavoriter som bor på bondgården. Allt från grisar, ankor, kor, höns, getter och många andra djur. Kombinera gärna flera olika djursorter så att gården får en härlig mångfald. Här finner du även hönsgårdar och stängsel till djuren. Härliga leksaker av hög kvalitet som kan användas till många olika lekar.

Schleich hundfigurer och kattfigurer med djurtillbehör

På bondgården behövs såklart även söta små katter och hundar. Varje djur har en uppgift på gården. Kattens uppgift är att hålla borta råttor och möss medan hundens uppgift kan vara att valla får. Självklart är de även härligt umgänge för människorna som bor på gården. Djuren är värda att ha det toppen så varför inte investera i en fin hundkoja med gott om plats för hunden att vila på, eller riktigt fina matskålar att äta ur.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 350 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 48 av 192 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 48 av 192 artiklar