• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Hästar Schleich

Schleich hästar kan du köpa på Leksakscity

Schleich hästar som sto, hingst och föl hittar du på Leksakscity.se. Hästar är ett favoritdjur hos många människor. Visst är de fina och härliga? Här finns ett brett sortiment av hästar av alla de slag. Sto, hingst, föl, Bayala, ryttare, tillbehör och djurutrustning. Välj dina favoriter och lek roliga ...

Schleich hästar kan du köpa på Leksakscity

Schleich hästar som sto, hingst och föl hittar du på Leksakscity.se. Hästar är ett favoritdjur hos många människor. Visst är de fina och härliga? Här finns ett brett sortiment av hästar av alla de slag. Sto, hingst, föl, Bayala, ryttare, tillbehör och djurutrustning. Välj dina favoriter och lek roliga hästlekar. Låt hästarna beta i sin hage, ta hand om dem, rid dem och kanske vill ni även tävla för att vinna fina priser. Hästfigurerna och tillbehören kommer från varumärket Schleich vars viktigaste komponent är kvalitet.

Bayala sagohästar och enhörningar Schleich 

Här finns fina Bayala sagohästar från varumärket Schleich. Ibland är det härligt att drömma sig bort till sagans värld där det finns enhörningar och flygande hästar. Med dessa hästar kan barnen använda sin fantasi och lekmöjligheterna blir oändliga. Kanske vill barnen leka att hästarna ska flyga till ett annat land långt, långt bort, eller något helt annat. Som sagt, endast fantasin sätter gränser.

Djurfigur föl Schleich 

Djurens ungar är ju alltid något alldeles extra söta. För de som gillar hästar är några föl ett måste :-) Här finns massor av olika sorters föl så att du kan välja din favorit. Ta hand om dina små föl så blir dem säkert stora, fina hästar en dag.

Hästfigurer Schleich 

Många barn och vuxna har häst som favoritdjur. Vad passar då bättre än dessa urfina hästar som barnen kan leka med. De kan leka att hästarna är ute och rider, att de ska tävla i hoppning eller dressyr eller att de helt enkelt står och äter gott hö i sin hage. Mycket fina hästar, både ston och hingstar med olika färger och teckningar.

Schleich hästar med ryttare och tillbehör

Hästleken blir lite extra levande med en ryttares närvaro. Barnen kan leka att ryttaren ska rida på hästen, ta hand om hästen, ge den mat och vatten, rykta sina hästar eller öva med hästarna inför tävlingar. Här finns både fritidsryttare, cowboy och tävlingsryttare att välja mellan. Här finner du även cowboytillbehör, tvättplats för hästarna med mera.

Hästar med tillbehör och djurutrustning Schleich 

Vill du både ha en leksakshäst och tillbehör så är detta något för dig. Här finns snälla, fina hästar med ett brett utbud av tillbehör så som hästtäcken, tillbehör för dressyr, veterinärtillbehör och mycket annat som kan behövas till dina hästar. Tillbehören hjälper barnens fantasi på traven och leken kan varieras mycket. Med tillbehör kan barnen bygga upp en hästvärld med allt som hästarna och ryttarna behöver för att må bra och utvecklas.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 350 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 48 av 127 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 48 av 127 artiklar