• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Bondgårdsdjur

Bondgårdsdjur från varumärket Schleich

Ett brett sortiment av bondgårdsdjur från det omtyckta varumärket Schleich. Schleich fokuserar alltid på kvalitet och detaljer. De tillverkar leksaksdjur som verkligen håller för barnens lek och som har fina detaljer i skulptering och färgsättning. På så sätt blir leken roligare eftersom djuren ser så verkl...

Bondgårdsdjur från varumärket Schleich

Ett brett sortiment av bondgårdsdjur från det omtyckta varumärket Schleich. Schleich fokuserar alltid på kvalitet och detaljer. De tillverkar leksaksdjur som verkligen håller för barnens lek och som har fina detaljer i skulptering och färgsättning. På så sätt blir leken roligare eftersom djuren ser så verkliga ut. Djuren kan beställas var för sig så att du kan välja ut dina favoiter. Det finns även set med ett flertal djur som är perfekt om du vill fylla bondgården med massa härliga djur.

Många barn är fascinerade av djur och vill gärna ta hand om dem så att de har det bra. Att leka med leksaksdjur är populärt bland många barn. Under leken kan de sätta sig in i olika roller och det gör att barnens empati kan utvecklas samt förståelsen för andra individer. Hur är det att vara en nyfödd kalv? Hur är det att vara en stor och stark tjur? Hur fungerar en syskonrelation och hur gör mamma och pappa när de skyddar sina små ungar? Under leken kan man också samtala om vad djuren behöver för att må bra. Till exempel vatten, näringsrik mat, en trygg plats att leva på, tillsyn, lagom temperatur och sin flock om de är flockdjur. Genom leken kan barnen lära känna de olika djurens behov och förmågor samt leka hur det kan vara på en bondgård.

Schleich erbjuder en bredd av djurarter men även en bredd inom djurarter så som olika raser av kor, Texas Longhorn, Simmental, Låglandsdjur, Holstein, Alpboskap samt Black Angus. Det finns även både kalv, ko och tjur.

Schleich har också riktigt fina hönshus med tillhörande hönsgård samt kaninburar där djuren kan bo och ha det bra.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 350 kr

Varumärke

Visar 1 - 20 av 20 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 20 av 20 artiklar