• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Dreamtopia Barbie

Barbie Dreamtopia sagolika dockor

Barbie Dreamtopia är en film från Barbie och den finns också som webb-serie på Youtube. Chelsea Roberts och hennes storasyster Barbie har kommit till landet Dreamtopia som är drömmarnas land. Dreamtopia är sagolikt och här är allt möjligt. Här finns sjöjungfrur, feer och prinsessor. Här kan systrarna simma geno...

Barbie Dreamtopia sagolika dockor

Barbie Dreamtopia är en film från Barbie och den finns också som webb-serie på Youtube. Chelsea Roberts och hennes storasyster Barbie har kommit till landet Dreamtopia som är drömmarnas land. Dreamtopia är sagolikt och här är allt möjligt. Här finns sjöjungfrur, feer och prinsessor. Här kan systrarna simma genom regnbågsfloder och flyga över godismoln. Dreamtopia är landet där önskningar kan gå i uppfyllelse och landet finns bara en dagdröm bort.

I sortimentet Barbie Dreamtopia finns Barbie Dreamtopia Sweetville Princess som är prinsessan över Sweetville. Hon är klädd i en bedårande klänning och har magiska ljud- och ljusfunktioner. Här finns också ett flertal mermaid alltså sjöjungfrur. Med dessa kan barnen leka att de simmar ned till havets djup och hittar på spännande äventyr under ytan. Vi har också fairy doll, feer som kan flyga högt, högt över molnen med sina vackra vingar.

Att barn får möjlighet att leka fantasirika lekar och drömma sig bort är viktigt eftersom det utvecklar barnens lekförmåga. I låtsaslekarna är allt möjligt och barnen kan verkligen få utlopp för sin kreativitet. Välj en favoritdocka ur sortimentet Dreamtopia eller komplettera med flera dockor för en varierad och superrolig lek.

Läs mer

Filter

Pris

100 kr - 650 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 36 av 36 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 36 av 36 artiklar