• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Ken Docka Barbie

Kendockor och ken docka från Barbie

Ken docka Barbie är en så klart en favorit bland barnen, att leka med både Ken och Barbie tillsammans gör lekan ännu roligare. Dockan Kens fullständiga namn är Kenneth Carson och han är en av de omtyckta karaktärerna från Barbie. I Barbiefilmer och böcker är Ken Barbies pojkvän. Den ursprungliga Ken-dockan ha...

Kendockor och ken docka från Barbie

Ken docka Barbie är en så klart en favorit bland barnen, att leka med både Ken och Barbie tillsammans gör lekan ännu roligare. Dockan Kens fullständiga namn är Kenneth Carson och han är en av de omtyckta karaktärerna från Barbie. I Barbiefilmer och böcker är Ken Barbies pojkvän. Den ursprungliga Ken-dockan har sandblont hår och är uppfinnare. Han har alltid en ny idé på gång.

Numera finns Ken-dockan i en mängd utföranden så att barnen kan leka med olika karaktärer. Här finns exempelvis karriärdockor så att barnen kan leka att Ken jobbar som exempelvis brandman eller barista. Vi erbjuder också Ken Fashionistas. Dessa Ken-dockor tycker så mycket om mode och klär sig gärna i olika fina stilar. Vi erbjuder även dockor med tema så som Ken docka Groom Brudgum som är redo för bröllop. Ken finns också i teman som Beach, baddocka, resedocka då han ska ut och resa, Dreamtopia sjöjungman där ken har en vacker fena och kan simma i vattnet. Ken finns också som fotbollsspelare, livärddare och ett roligt lekset där Ken ska tvätta kläder med sin tvättmaskin.

Läs mer

Filter

Pris

125 kr - 400 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 16 av 16 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 16 av 16 artiklar