• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Jabadabado

Kvalitativa leksaker från svenska Jabadabado gör barnrummet mysigt och inbjuder till lek

Jabadabado designar och tillverkar superfina leksaker i trä med mera. Jabadabado är ett välkänt varumärke bland småbarnsföräldrar. Redan från start har de satsat på roliga leksaker av hög kvalitet och som också ska fungera som fina dekorativa inredningsdetal...

Kvalitativa leksaker från svenska Jabadabado gör barnrummet mysigt och inbjuder till lek

Jabadabado designar och tillverkar superfina leksaker i trä med mera. Jabadabado är ett välkänt varumärke bland småbarnsföräldrar. Redan från start har de satsat på roliga leksaker av hög kvalitet och som också ska fungera som fina dekorativa inredningsdetaljer. Det är alltid kul att inreda ett barnrum och att leksakerna även passar ihop med möbleringen, tapeter, golv och tak med mera.  Leksakscity erbjuder stora delar av Jabadabados sortiment kring träleksaker. Här finns både byggleksaker, köksleksaker, sällskapsspel, musikinstrument, leksaksfordon med mera.

Jabadabado är ett svenskt företag som grundades av Eva och Calle Eliasson år 1993. Det hela började med att Eva snickrade träleksaker hemma. I början var det mest en hobby men ryktet om kvalitativa träleksakerna i vacker design spred sig fort. Först bland vännerna och sedan fick Eva fler och fler beställningar. Eva och hennes man Calle öppnade en butik i Landskrona men produktionen av leksakerna blev för kostsam då de designade och tillverkade allt helt själva, vilket tar mycket tid. Efter mycket arbete skapade de kontakter med fabriker som sedan började tillverka deras leksaker år 2000. Idag tillverkas leksakerna i 22 fabriker. Namnet Jabadabado kommer från barnprogrammet Flinta där Fred Flintstone säger Jabadabado när han är glad. För företaget Jabadabado står detta glada namn för glädje hos barnen när de leker.

Jabadabado både designar och tillverkar leksaker samt möbler och inredning för barnrum. Designen är lekfull och de har alltid koll på de senaste trenderna inom leksaker och inredning. Leksakerna har ofta en enkel design som gör det stilrent och de har så underbara färgsättningar på leksakerna. Deras sortiment finns tillgängligt i stora delar av Europa. Jabadabado har alltid som mål att stimulera barnens leklust och ge barnen glädje under leken. Med inredningsdetaljer och leksaker från Jabadabado blir barnrummet garanterat en mysig och trygg plats för barnen. Produktutvecklingen är alltid i full gång och sortimentet breddas kontinuerligt.

Jabadabado använder hållbara och naturliga materialval som exempelvis trä och bomull med stort fokus på funktion, färg och design. Kvalitet och hållbarhet är det allra viktigaste för Jabadabado. Leksakerna ska hålla i längden och ha en tidlös design. Även säkerhet är mycket viktigt för Jabadabado och alla deras produkter är testade och godkända.

Ha så kul med finfina leksaker från Jabadabado :-)

Läs mer

Filter

Pris

75 kr - 1200 kr

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 133 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 48 av 133 artiklar