• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Schleich Dinosaurier

Dinosauriefigurer från Schleich

Schleich dinosaurier är handmålade och väldigt fina dinosaurierfigurer. Schleich står för kvalitet och erbjuder alltid leksaker som är hållbara och som därmed tål barnens hantering. Visst är det härligt med leksaker som håller under en lång tid. Det finns massvis med roliga dinosauriefigurer och dessutom finns de...

Dinosauriefigurer från Schleich

Schleich dinosaurier är handmålade och väldigt fina dinosaurierfigurer. Schleich står för kvalitet och erbjuder alltid leksaker som är hållbara och som därmed tål barnens hantering. Visst är det härligt med leksaker som håller under en lång tid. Det finns massvis med roliga dinosauriefigurer och dessutom finns det platser för dinosaurierna att bo på. Det finns en grotta med medföljande dinosaurier, Schleich Dinosaur med grotta 41461, här kan någon av dinosaurierna bo och om någon annan kommer dit och försöker ta över reviret så har grottan hemliga funktioner. Stenpelaren går nämligen att flytta så att den stora stenplattan ramlar ned och blockerar för fienderna. Grottan har även andra häftiga funktioner, klicka in för att lära mer.

För de som är ute efter något alldeles särskilt häftigt är Schleich Gigantisk vulkan med T-Rex 42305 ett perfekt val. Det är en riktigt stor vulkan med ett flertal tillbehör och riktigt spännande funktioner. Vulkanen kan nämligen få ett vulkanutbrott. Vulkanen kan även transformeras till ett fängelse, nu får dinosaurierna akta sig så de inte hamnar i knipa.

Läs mer

Filter

Pris

75 kr - 550 kr

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 41 av 41 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 41 av 41 artiklar