• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Häst och Ryttare Schleich

Hästar med ryttare från Schleich

Vi erbjuder en mängd olika leksakshästar och ryttare av varumärket Schleich. Här finns bland annat hoppryttare som rider på en ståtlig Hannoveraner. Med detta set kan barnen leka att de tävlar med hästen och hoppar över hinder. Hinder finns att beställa som tillbehör. Är du ute efter ett riktigt häftigt ekipage ...

Hästar med ryttare från Schleich

Vi erbjuder en mängd olika leksakshästar och ryttare av varumärket Schleich. Här finns bland annat hoppryttare som rider på en ståtlig Hannoveraner. Med detta set kan barnen leka att de tävlar med hästen och hoppar över hinder. Hinder finns att beställa som tillbehör. Är du ute efter ett riktigt häftigt ekipage så är Schleich Häst Western Rider 42112 något för dig. Det är en Westernryttare som rider på ett Quartersto. Det ingår sadel och tömmar i matchande western-stil. Självklart har ryttaren en cool cowboyhatt på huvudet. Vill du tävla med din fina häst så är Schleich Barrel Racing med Cowboyflicka 41417 en rolig och spännande leksak. Tävlingen går ut på att rida runt tunnorna, snabbast vinner. Det kommer bli en spännande match mellan olika hästar och ryttare. Övning ger färdighet!

När hästen har varit ute och blivit smutsig passar det perfekt med en tvättplats för hästar. Vilken tur att detta finns! Perfekt att placera i stallet. I setet ingår dessutom superfina tillbehör så som sadelbock, ryktborste hink och mycket mer. Detta är endast ett axplock av vad som finns att tillgå, kika på sortimentet nedan :-)

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 350 kr

Varumärke

Visar 1 - 14 av 14 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 14 av 14 artiklar