• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Bilar

Radiostyrda bilar från Nikko, Jamara, Rastar till barnens lek

Leksakscity.se har ett enormt utbud av radiostyrda bilar för barn från märken som Nikko, Jamara, Rastar med flera. Det är något speciellt med radiostyrda bilar, barnen kan själva styra och kontrollera bilen, sladda, gasa och hoppa på och över hinder. Leksaksbilar har väl i alla tider ...

Radiostyrda bilar från Nikko, Jamara, Rastar till barnens lek

Leksakscity.se har ett enormt utbud av radiostyrda bilar för barn från märken som Nikko, Jamara, Rastar med flera. Det är något speciellt med radiostyrda bilar, barnen kan själva styra och kontrollera bilen, sladda, gasa och hoppa på och över hinder. Leksaksbilar har väl i alla tider varit en klassisk leksak och de radiostyrda leksakerna är så klart extra fräcka. En radiostyrd bil kalla också ofta för RC bil, RC står för Radio Controlled. Det finns mängder med olika radiostyrda bilar i vårt sortiment. Allt för olika smaker och olika ändamål. En del RC leksaksbilar körs bäst på asfalt och släta underlag, en del är helt anpassade för terrängen. En del RC bilar har uppladdningsbara batterier och en del får man köpa till batterier och byta dem när de är slut. Oavsett vad du söker för radiostyrd bil, så hittar du den hos oss på Leksakscity.se :-). Ha det sååå kul när du är ute och gasar, sladdar eller du kanske känner för att bara glida runt lite och njuta av bilfärden.

Radiostyrd bil från Dickie Toys

Vi har några fina leksaksbilar från Dickie Toys som har licens på att tillverka radiostyrda leksaker från Cars filmerna. Dessa RC bilar är så klart extra populära för dem som sett och gillar Cars filmerna. Att själv köra sig egna bil, som visas i filmerna, det är ju så klart hur skojigt som helst!

RC Nikko bilar

Nikko gör helgrymma radiostyrda bilar, den absolut fräckaste RC bilen är Nikko Velocitrax som finns olika färger. Med den bilen kan man köra nästan var som helst, kör på vintern i snön, kör i lera, kör i grus, kör på asfalt, kör på gräs, kör var du vill :-). Bra tryck i motorn ger så himla fräckt driv på larverna så det bara flyger grus överallt då man gasar på för fullt. Nikko är världskända för deras radiostyrda bilar och man förstår varför. Grym kvalitet och bilarna är superskojiga att köra och leka med.

Jamara radiostyrda bilar

Jamara från Tyskland är specialiserade på att få fram de fräckaste, coolaste, vackraste och bästa radiostyrda bilarna! De har under decennier designat, utvecklat och tillverkat radiostyrda bilar i alla dess former. Allt från bilar som är gjorda för att köra på plana underlag som asfalt och betong, till bilar som kan köras i den tuffaste terrängen! Jamaras skogsjeep är ju en klass för sig. Här får man en gedigen leksaksbil, med tålig konstruktion, bra drag i motorn, tuff design och en härlig körglädje. Sedan har de ett enormt utbud på sportbilar som är licenstillverkade tillsammans med Ferrari, BMW, Lamborghini, Porsche för att nämna några. Jamara har också bilar som är ett mellanting mellan monstertruck och sportbil. De har mindre däck än en monstertruck, men större däck än sportbilarna. De har också ett ganska lågt chassi, med störtbågar och en kraftig konstruktion i hela bilen. Dessa bilar lämpar sig bra att köra med på både hårt underlag och på grusvägar med mera. Bra klös i motorerna gör körupplevelsen helt grym! Monstertrucks finns också i deras sortiment, det är de största och värsta bilarna de har. Vrålstarka motorer, tuff design stora däck och höga maxhastigheter, upp till ca 70 km/h!!! :-)

Rastar RC bilar

Rastars område är kort och gott sportbilar. Snygga och coola bilar som är tillverkade efter originalritningarna. Här finner man Ferrari, Lamborghini, McLaren och många mer supersportbils märken. Dessa bilar har ofta mindre däck, släta däck med små mönster. Därför lämpar de sig för körning på plan mark som asfalt, betong, släta stenytor med mera. Det är extremt fina bilar med fina detaljer och en härlig prestanda. 

XQ RC bilar

Här har Leksakscity valt ut några olika bilar. Vi valde de grymmaste och finaste bilarna i deras sortiment, nämligen Lamborghini Aventador och Lamborghini Veneno. Hur fräcka bilar som helst med riktigt bra motorer och batterier som ger en rolig körglädje. Med bilarna får man ett uppladdninsgbart batteripack, så man kan ladda och köra om och om igen.

Radiostyrd Polisbil

Polisbil är ju alltid kul att leka med, särskilt en radiostyrd leksaksbil. Här kan man leka att man jagar tjuvar hela dagen lång. Eller så kanske man är trafik polis och är ute på vägarna och håller ordning. En väldigt prisvärd och populär radiostyrd bil för barnen att leka med. Passar bra att köra med inomhus också, för den går inte så fort. Ha det kul och hoppas ni får fast tjuvarna!

Vad betyder skala?

Exempel skala 1:10, betyder att leksaken är 1/10 mindre än det verkliga fordonet.

Skala 1:10, längd ca 45 - 50 cm. (Rastar)
Skala 1:12, längd ca 40 - 45 cm. (Rastar)
Skala 1:14, längd ca 30 - 40 cm. (Rastar, Jamara)
Skala 1:18, längd ca 30 - 40 cm. (Jamara)
Skala 1:24, längd ca 30 - 35 cm. (Jamara)

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

150 kr - 3400 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 8 år

Varumärke

Kampanjpriser

Visar 1 - 48 av 188 artiklar
Visar 1 - 48 av 188 artiklar