• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Bilar

Radiostyrda bilar från Nikko, Jamara, Rastar med flera till barnens lek

Leksakscity.se har ett enormt utbud av radiostyrda bilar för barn från märken som Nikko, Jamara, Rastar med flera. Det är något speciellt med radiostyrda bilar. Barnen kan själva styra och kontrollera bilen, sladda, gasa och hoppa på och över hinder. Leksaksbilar har väl i a...

Radiostyrda bilar från Nikko, Jamara, Rastar med flera till barnens lek

Leksakscity.se har ett enormt utbud av radiostyrda bilar för barn från märken som Nikko, Jamara, Rastar med flera. Det är något speciellt med radiostyrda bilar. Barnen kan själva styra och kontrollera bilen, sladda, gasa och hoppa på och över hinder. Leksaksbilar har väl i alla tider varit en klassisk leksak och de radiostyrda leksakerna är så klart extra fräcka. En radiostyrd bil kallas också ofta för RC bil, RC står för Radio Controlled. Det finns mängder med olika radiostyrda bilar i vårt sortiment. Allt för olika smaker och olika ändamål. En del RC leksaksbilar körs bäst på asfalt och släta underlag, en del är helt anpassade för terräng. En del RC bilar har uppladdningsbara batterier och en del får man köpa batterier till och byta dem när de är slut. Oavsett vad du söker för radiostyrd bil, så hittar du den hos oss på Leksakscity.se :-). Ha det sååå kul när du är ute och gasar, sladdar eller du kanske känner för att bara glida runt lite och njuta av bilfärden.

Radiostyrd bil från Dickie Toys

Vi har några fina RC leksaksbilar från Dickie Toys som har licens på att tillverka radiostyrda leksaker från Cars filmerna. Dessa RC bilar är så klart extra populära för dem som sett och gillar Cars filmerna. Bilarnas design är taget från filmerna och liknar verkligen de riktiga bilarna Lightning McQueen och Cruz Ramirez. Att själv köra sig egna bil, som visas i filmerna, det är ju hur skojigt som helst!

Gear4 Play

Ett gäng radiostyrda bilar från varumärket Gear4Play. Här finns monstertrucks och andra coola bilar som har rejäla däck med grova däckmönster. Med dessa däck kan bilarna köra i terräng eftersom de får bra fäste med de grova däckmönstren. Det finns också en häftig radiostyrd bil som går på larver. Bilarna från Gear4Play är supercoola och roliga att köra med både för barn och vuxna som har barnasinnet kvar :-)

Jamara radiostyrda bilar

Jamara från Tyskland är specialiserade på att få fram de fräckaste, coolaste, vackraste och bästa radiostyrda bilarna! De har under decennier designat, utvecklat och tillverkat radiostyrda bilar i alla dess former. Allt från bilar som är gjorda för att köra på plana underlag som asfalt och betong, till bilar som kan köras i den tuffaste terrängen! Jamaras skogsjeep är ju en klass för sig. Här får man en gedigen leksaksbil, med tålig konstruktion, bra drag i motorn, tuff design och en härlig körglädje. Sedan har de ett enormt utbud av sportbilar som är licenstillverkade tillsammans med Ferrari, BMW, Lamborghini, Porsche för att nämna några. Jamara har också bilar som är ett mellanting mellan monstertruck och sportbil. De har mindre däck än en monstertruck, men större däck än sportbilarna. De har också ett ganska lågt chassi, med störtbågar och en kraftig konstruktion i hela bilen. Dessa bilar lämpar sig bra att köra med på både hårt underlag och på grusvägar med mera. Bra klös i motorerna gör körupplevelsen helt grym! Monstertrucks finns också i deras sortiment, det är de största och värsta bilarna de har. Vrålstarka motorer, tuff design, stora däck och höga maxhastigheter, upp till ca 70 km/h!!! :-)

Little Tikes

Little Tikes är ett företag som grundades 1969 så det har utvecklat leksaker under många år. Vi erbjuder bland annat deras radiostyrda leksak som kan transformeras. Visst låter det häftigt? Den kan nämligen förvandlas från en bulldozer till en snygg racerbil. Det ger barnen en extra rolig upplevelse under leken. Beställ ditt radiostyrda leksaksfordon från Little Tikes från oss på Leksakscity.se

RC Nikko bilar

Nikko gör helgrymma radiostyrda bilar, den absolut fräckaste RC bilen är Nikko Velocitrax som finns i olika färger. Med den bilen kan barnen köra nästan var som helst. Kör i snön på vintern, kör i lera, kör i grus, kör på asfalt, kör på gräs, kör var du vill :-). Bra tryck i motorn ger så himla fräckt driv på larverna så det bara flyger grus överallt då man gasar på för fullt. Nikko är världskända för deras radiostyrda bilar och man förstår varför. Grym kvalitet och bilarna är superskojiga att köra och leka med.

Play Fun

Från play Fun erbjuder vi en radiostyrd polisbil. Med den kan barnen leka att de jagar tjuvar hela dagen lång. Eller så kanske barnen vill leka trafikpolis som är ute på vägarna och håller ordning. En väldigt prisvärd och populär radiostyrd bil för barnen att leka med. Passar bra att köra med inomhus också, för den går inte så fort. Ha det kul och hoppas ni får fast tjuvarna!

Rastar RC bilar

Rastars område är kort och gott sportbilar. Snygga och coola bilar som är tillverkade efter originalritningarna. Här finner ni Ferrari, Lamborghini, McLaren och många mer supermärken bland sportbilar. Dessa bilar har ofta mindre däck, släta däck med små mönster. Därför lämpar de sig för körning på plan mark som asfalt, betong, släta stenytor med mera. Det är extremt fina bilar med fina detaljer och en härlig prestanda. Bilarna ger verkligen en lyxig känsla för både den som kör och för de som tittar på.

XQ RC bilar

Vi på Leksakscity har valt ut våra favoritbilar ur XC RC Toys sortiment av radiostyrda bilar. Vi valde såklart de grymmaste och finaste bilarna i deras sortiment, nämligen Lamborghini Aventador och Lamborghini Veneno. Hur fräcka bilar som helst med riktigt bra motorer och batterier som ger en rolig körglädje. Med bilarna medföljer ett uppladdninsgbart batteripack, så de kan laddas och köra om och om igen.

Vad betyder skala?

Exempel skala 1:10, betyder att leksaken är 1/10 mindre än det verkliga fordonet.

Skala 1:10, längd ca 45 - 50 cm. (Rastar)
Skala 1:12, längd ca 40 - 45 cm. (Rastar)
Skala 1:14, längd ca 30 - 40 cm. (Rastar, Jamara)
Skala 1:18, längd ca 30 - 40 cm. (Jamara)
Skala 1:24, längd ca 30 - 35 cm. (Jamara)

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

150 kr - 3400 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 8 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 97 - 129 av 129 artiklar
Visar 97 - 129 av 129 artiklar