• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 49 kr upp till 299 kr. 59 kr 300-998 kr.
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Traktorer Bruder

Bruder traktor leksakstraktor och traktor leksak för barn kan du köpa här på Leksakscity

Bruder traktor och leksakstrakor från Bruder är något alldeles extra, superfina leksakstraktorer av absolut högsta kvalitet. Med dessa traktorer kan den lilla bonden skapa en hel uppsättning av traktorer till sin leksaksgård. Bruder licenstillverkar traktor...

Bruder traktor leksakstraktor och traktor leksak för barn kan du köpa här på Leksakscity

Bruder traktor och leksakstrakor från Bruder är något alldeles extra, superfina leksakstraktorer av absolut högsta kvalitet. Med dessa traktorer kan den lilla bonden skapa en hel uppsättning av traktorer till sin leksaksgård. Bruder licenstillverkar traktorer tillsammans med några av världens mest kända traktormärken. Det finns tex. dessa märken att välja mellan John Deere, New Holland, Case, Steyr, Fendt, Massey Ferguson mm. Vissa av traktorerna har en frontlastare och skopa som är monterad direkt från fabrik. Till alla dessa fina leksakstraktorer finns det en hel uppsjö med redskap som tex. hövändare, eingvält, harvar, släpvagnar, slåtterkross, tippsläp, rundbalssläpm valpress, plogar och många fler roliga lantbruksredskap. Det går också att montera på en snöplog, pallgafflar, en kran och andra redskap. Alla dessa redskap och tillbehör gör att leken som liten bonde blir ännu mer realistisk och mer levande. Vi erbjuder även reservdelar till dessa traktorer som styrrattar, lampor, cylindrar, dragkrokar med mera. Vi har tillgång till hela Bruders sortiment av reservdelar. Kontakta oss så hjälper vi dig med din reservdel som du letar efter.

Bruders traktorer är alla precis lika fina, men självklart är de mest populära fabrikaten på traktorerna John Deere, Fendt och New Holland. Det finns också en traktor som har en snöplog och snökedjor, det är en Claas Axion 950. En perfekt traktor då barnen ska leka att de ska ploga snö. Vissa av traktorerna har genomskinliga rutor av plast och motorhuven kan öppnas på vissa modeller. Till alla dessa traktorer så passar även Bruders figurer, det blir ju ännu roligare att leka då man har en förare till traktorn. Om man vill ha en värsting till traktor, ja då ska man köpa en John Deere 9620RX som drivs med stora larver. Den traktorn orkar dra stora redskap och med larverna så vårdas fälten på ett bättre sätt. Då trycket mot marken fördelas på ett bra sätt. Med vissa leksakstraktorer så får man med en släpvagn, rundbalssläp eller en timmervagn. Vilket så klart är extra roligt då man direkt kan börja använda traktorn och utföra diverse jobb på gården.

Köp din traktor från Bruder på Leksakscity. Du får alltid rätt pris och en traktor som håller i längden. Dessutom så är de så himla fina att titta på och passar fint i hylland då barnen inte leker med dem. Vi dig också öppet köp och full garanti på alla leksakstraktorer från Bruder.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 1000 kr

Rek. ålder

3 år - 4 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 53 av 53 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 53 av 53 artiklar