• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Bruder

Bruder fordonsleksaker och lantbruksleksaker som bruder traktor till barn

Bruder leksaker som traktorer, lastbilar, leksaksbilar, skogsmaskiner och andra roliga leksaker till barn. Köp leksaker från Bruder på Leksakscity.se, du får alltid snabb leverans och ett bra pris. Bruder är ett företag från Tyskland och de är specialiserade på att tillverka leksakstraktorer, lastbilar och andra fordon. Deras leksaker är av hög kvalitet och är väldigt omtyckta av så väl barn som vuxna. Barnen verkligen gillar att leka med deras traktorer och vuxna köper dem som samlarobjekt. Bruder passar även perfekt med Kids Globe ladugårdar, maskinhallar och häststall. Bruder säljer sina leksaker över hela världen och de har väldigt fina detaljer och funktioner. De är särskilt kända för sina John Deere traktorer, Case, Valtra och New Holland. Även deras andra lantbruksredskap är väldigt populära bland barnen. På Leksakscity hittar du i stort sett hela Bruders sortiment. Dessutom till väldigt bra priser och vi skickar alltid så nsabbt vi bara kan. Vi har Bruder på lager året runt, för att kunna ge dig en snabb leverans. Skulle du ha några frågor eller funderingar är det bara att mejla eller ringa oss, så hjälper vi dig på bästa sätt. Varmt välkommen med din beställning av Bruder hos oss.

Arbetsfordon från Bruder till barnens innelek eller ute lek

Leksaksgrävmaskiner från Bruder är verkligen en av de mest populära leksakerna från Bruder. Barnen gillar ju att gräva med leksaker, i sandlådan, i jord, grus med mera. Leker man inte utomhus så kan man ju gräva i legohögar med legobitar eller hitta på något annat roligt. Dessa grävmaskiner från Bruder finns i fabrikat som CAT-Caterpillar, Liebherr och andra fabrikat. Om man vill ha en lite större grävmaskin som är enkelt att gräva med, då ska man satsa på vår storsäljare som heter Grävmaskin Caterpilalr 02438. Till dessa grävmaskiner så kan man komplettera med en dumper, bulldozer, schaktmaskin, hjullastare och andra roliga arbetsleksaksfordon. Alla arbetsfordon är tillverkade i stöttålig plast som övriga leksaker från Bruder. För att göra leken ännu mer realistisk så finns det även vägarbetsset som innehåller staket, figurer som vägarbetare mm.

Bruder traktor och leksakstraktor som New Holland, John Deere, Case och andra fina traktorer

Bruder traktor till bästa pris på Leksakscity.se. Bruder är kända för att deras helt underbara leksakstraktorer. De har licens på att tillverka leksakstraktorer från de mest kända traktormärkena i hela världen. Våra mest populära traktorer är självklart John Deere, New Hollan, Massey Ferguson och Case. Alla traktorer är tillverkade i stöttålig plast, vissa har öppningsbara dörrar och vissa har även genomskinliga rutor av plast. Till dessa fina leksakstraktorer kan man koppla på massa fina redskap som tex hövändare, tippsläp, harvar, rundbalssläp, boskapsvagnar, plog, såmaskiner, ringvält och många fler roliga redskap. Vissa traktorer har frontlastare och skopa. De som inte har en frontlastare, där kan man köpa till en frontlastare som tillbehör och koppla på i efterhand. Om ni vill ha en leksakstraktor som håller i längden och av hög kvalitet. Ja, då finns det bara ett val, köp en leksakstraktor från Bruder!

Leksaksbilar från Bruder är tåliga bilar till barnens lek

Bruder erbjuder massa fina leksaksbilar i alla dess former. Det finns allt från Jeepar, hästransporter, ambulansbilar, polisbilar, skogsbilar, terrängbilar, brandbilar och mycket mer. De har tillverkat olika typer av leksaksbilar för olika teman, beroende på vad barnen känner för att leka med. Alla leksaksbilar är som vanligt av högsta kvalitet, vad gäller både material och som underhållningsvärde för barnen. Det som är extra roligt att till alla dessa bilar så passar figurer, förare från Bruder. Alltid lite extra roligt att leka med bilarna om man har en figur som kör bilarna. Om man ska välja ut några leksaksbilar som är lite extra populära så är det hästtransporten i fabrikatet mercedes, John Deere Gator fordonet, RAM 2500 Power Wagon, Polisbilen som en jepp med figur, DHL transportbilen och den omåttligt populära ambulansen.

Bruder häststall, polisstation, Bruder worlds sjukhus, polisstation och andra leksaker från Bruder

Bruder erbjuder även olika lekset med olika teman. Ett populärt lekset är deras häststall som heter 62506, där man får en häst, en ryttare och en hästbox för hästen. Ett jättefint lekset för barn som gillar att leka med hästleksaker. Ett annat roligt lekset är Bruder World sjukhus med figurer. Här kan man leka att man tar hand om sina patienter på ett sjukhus. Sedan har de även ett polistema med ett fängselse, en fånge, en fyrhjuling och en polisfigur. Alla dessa lekset är väldigt fina leksaker och som vanligt av högst kvalitet från Bruder.

Bruder figurer och gubbar

Figurer och leksaksgubbar till Bruders leksaker är roliga tillbehör som gör leken ännu mer komplett. Dessa figurer passar till alla Bruders leksaker och man kan leka att de tex. är förare till alla Bruders Leksaksfordon. Den klassiska figuren med blåa byxor och bech tröja är så klart en av favoriterna. Men Bruder erbjuder massa andra roliga gubbar med tillbehör. Som exempel finns det figurer med skottkärror, sopkvastar, hästar, truckar, vedklyvar, verkstadsutrustning mm. Vissa gubbar har vägarbetskläder och tillhörande vägarbetsredskap mm. Sedan finns så klart även brandmän som passar fint till Bruders alla brandbilar, då barnen ska leka brandkårsutryckning. Det roliga med med alla dessa figurer är att de finns i så många olika teman, för att passa in leksaksfordonens olika teman. Köp din Bruderfigurer samtidigt som du köper ett leksaksfordon från Leksakscity, så blir leken ännu mer levande och komplett.

Bruder leksaksdjur som kossor och hästar

Inom Bruders sortiment finns det även tjurar, kossor, hästar och andra lantbruksdjur för barn som gillar att leka med leksaksdjur. Dessa djur passar utmärkt till lantbruksleksaker som djurtransportvagnar och andra leksaksfordon. Med djuren får man ett mer komplett sortiment till sina lantbruksleksaker och att leka bonde blir ju ännu roligare med dessa bondgårdsdjur. Leksakshästar finns i olika färger som vitt, brunt och svart. Det finns även kossor som idisslar och äter. Köp till dessa djur så får barnen en ännu roligare lek med sina leksaker från Bruder.

Bruder leksakslastbilar Scania, MAN med flera

Bruder lastbilar är så klart även de väldigt populära leksaker. Här kan man köra grus, jord eller något annat roligt. Bruder har tagit fram en rad olika fabrikat inom leksakslastbilar som Scania, MAN, Mercedes med mera. Alla lastbilarna är licensierade tillsammans med respektive fabrikat. De har verklighetstrogna detaljer och flera av lastbilarna har öppningsbara dörrar, tippbart flak, lyftkranar osv. Alla leksakslastbilar från Bruder är tillverkade i stöttålig plast för bästa hållbarhet.

Vi tänkte vi skulle nämna några sorters lastbilar från Bruder. Tex. en Mercedes lastbil med lyftkran, pallar och pallyft är en av de mest populära lastbilarna. Att lasta saker på bygget och lekvägarbetsplatsen är roligt för barnen. Tittar man på just lastbilar för byggnation, så är Scania R-Series med kran en stor leksakslastbil med en lång kran som är teleskopisk och kan fällas ut. Sedan finns det även mängder med olika soplastbilar i alla dess färger och utformningar. Att leka sophämtare och köra sopor är så klart även det jätteroligt.

Vill barnen leka att de kör betong, cement så finns det cementlastbilar med en cementrumma. Det finns även skogslastbilar med skogskranar för att lyfta upp timmerstockar, som barnen sedan kan leka att de kör till sågverken. Brandlastbilar är även de välidgt omtyckta, många barn gillar så klart att leka brandman. Några av Bruders brandbilar kan fyllas med vatten och det kommer sedan ut vatten ur en slang. På det sättet blir leken ännu skojigare och mer realistisk. Det finns även bärgningslastbilar, vilket så klart är bra att ha till hands då man ska bärga leksaksbilarna som fått motorstopp eller som kört av vägen. Till lastbilarna med tippflak så behöver man en grävmaskin för att lasta på till flaket. Bruder har mängder med fina leksaksgrävmaskiner från märken som CAT - Caterpillar, Liebherr med mera. Du akn se alla grävmaskiner och andra arbetsfordon här. Oavsett vilken leksakslastbil från Bruder du köper hos oss, så får du alltid snabb leverans och en leksakslastbil av högsta kvalitet. Det är en trygghet för både dig och barnen, att ni vet att ni får leksaker som håller i längden.

Leksaksmotorcyklar från bruder

Att leka med motorcyklar är ju alltid kul och särskilt fina leksaksmotorcyklar från Bruder. Bruder erbjuder en riktigt klassiker av motorcyklar, nämligen Ducati. Ducatin finns i flertalet färger och modeller. Det finns även en motorcykelverkstad där man kan göra service på sin leksaksmotorcykel. Med dessa motorcyklar medföljer också förare i fräcka passande kläder.

Lantbruksredskap till traktorer och lastbilar från Bruder

För att göra leken ännu roligare och mer realistisk så har Bruder mängder med fina redskap till deras leksaker. De flesta redskapen kopplas till leksakstrakorerna drag, men det finns även snöplogar som passar till både leksakstraktorer och lastbilar. Som exempel finns det skogsvagnar, tippsläp, rundbalsvagnar, boskapsvagnar, hövändare, plogar, såmaskiner, gödselspridare, inplastare för rundbalar, harvar, foderspridare, potatisupptagare och mycket mer. Bruder timmersläp är en härlig klassiker och barnen tycker alltid det är lika kul att leka med en timmervagn och att lasta timmerstockar. Ett redskap som har två funktioner i ett är en inplastare och rundbalspress från John Deere. Det är ett lite större redskap där man först pressar gräset till en rundbal och sedan plastas rundbalen in. Ett av barnens absoluta favorit redskap är så klart rundbalsvagnen. Det är en vagn på närmare 50 centimeter där det medföljer 8 st rundbalar. Inom lantbruksredskap finns det helt enkelt en komplett uppsättning av redskap för den lilla bonden. Vi på Leksakscity erbjuder alla dessa redskap, för att barnen ska få en så rolig lekupplevelse som möjligt.

Redskap till frontlastare för leksakstraktorer

För att göra leken ännu mer realistisk så finns det mängder med fina redskap till traktorer från Bruder. Det i särklass mest populära tillbehöret är Bruder frontlastarpaket som heter 02318. Där får man massa roliga saker i ett och samma paket. Det ingår tex. en korg, olika pallgafflar, adaptrar och en vinsch mm. Sedan har vi balgripen där det även ingår en rundbal, ett rikitgt bra redskap för att lasta silobalar med. Det finns även frontlastare, plogar, snöfräs med mera som kan kopplas på leksakstraktorerna från Bruder.

Skogsmaskiner som skotare och skördare från Bruder

Skogsleksaker är ju verkligen superkul att leka med för barnen. Att lasta och köra timmerstockar med en skogskran blir extra roligt med Bruders fina skogsmaskiner. Bruders skotare och skördare är verkligen superfina och tåliga leksaker. De är dessutom ganska stora leksaker, ju större desto roligare :). Det finns även fina lekakslastbilar med skogskran och där det även ingår timmerstockar.

Skördetröska och fälthack Bruder köper du till ett bra pris på Leksakscity

Skördetröskor som också kallas för tröskor, är ofta lite större leksaker. Detta för att de även i verkligheten är stora lantbruksmaskiner. Bruders alla skördetröskor är i skala 1:16, vilkte gör att de är 16 gånger mindre än de verkliga tröskorna. Bruder har tillverkat skördetröskor av fabrikat som Claas och John Deere. Det är två världskända fabrikat som har den största delen av marknaden inom tröskor.

Snöskoter och fyrhjuling som leksak från Bruder

Bruders fina snöskoter är en jättefin leksak, där man även får med en förare. Kul att leka med både inomhus och utomhus. Här kan barnen leka att de kör i snöbackarna eller ute på fälten i snön. Fyrhjulingar finns i olika teman som tex. Off-Road och Polisfyrhjuling. Bruder John Deere Gator är ett annat lite mindre terrängfordon, som kommer väl till hands på den lilla bondgården. Den stora Pistmaskinen Prinoth Leitwolf är superfräck och har stora rörliga gummlarver. Superskoj att leka med utomhus på vintern, så klart lika rolig att leka med inomhus, man kan ju leka att man kör i snö. Köp terrängfordon och fritidsfordon som leksak från Bruder, så får du högsta kvalitet.

Leksakstruck Linde från Bruder kan du köpa här

Linde är ett av världens störsat och mest kända märken av truckar. Bruder har givitvis tagit fram en licensierad leksakstruck tillsammans med Linde. En truck är kul att leka med för barnen, där de kan lasta pallar upp på en lastbil. De kan leka lagerarbetare och trucken används så klar tpå den lilla bondgården också. Det är alltid något som behövs lastas och lyftas på en bondgård. Inom truckar finns det även handtruckar, där man leker att en Bruderfigur styr trucken för hand. Med dessa leksakstruckar finns också roliga tillbehör som pallgafflar, lådor, pallar och andra fina saker. Köper man en transportbil DHL eller UPS så får man dels en bil och dels en truck som man kan använda för att lasta på saker i bilen. Köp din leksakstruck redan idag på Leksakscity.

Tillbehör och reservdelar till Bruder leksaker

Bruder har också massa finurliga tillbehör till deras leksaker. Tex. så finns det staket till bondgårdar, åkrar mm. Det finns även soptunnor, rundbalar, höbalar, pallar, boxar och även ljus- och ljudmoduler. Dessa moduler används på tex. Bruders leksakslastbilar, så man får blinkande lampor med ljud på taken. Vinschen är ett fint tillbehör som passar till flertalet av Bruders lastbilar och leksaksbilar. Där kan man leka att man bärgar fordon eller drar in saker med vinschen. Det finns även en ratt som tillbehör, som används för att styra Bruders leksaker med handen. Om man vill byta dragkoppling, eller cylindrar till frontlastaren på en leksakstraktor från Bruder, så har vi det också. Vi erbjuder ett brett sortiment av tillbehör och reservdelar till Bruders leksaker.


Vi på Leksakscity har ett stort sortiment av leksaker från Bruder. Vi ger dig snabb leverans, bra priser och alltid öppet köp.

Bruder fordonsleksaker och lantbruksleksaker som bruder traktor till barn

Bruder leksaker som traktorer, lastbilar, leksaksbilar, skogsmaskiner och andra roliga leksaker till barn. Köp leksaker från Bruder på Leksakscity.se, du får alltid snabb leverans och ett bra pris. Bruder är ett företag från Tyskland och de är specialiserade på att tillverka leksakstraktorer, lastbilar och andra fordon. Deras leksaker är av hög kvalitet och är väldigt omtyckta av så väl barn som vuxna. Barnen verkligen gillar att leka med deras traktorer och vuxna köper dem som samlarobjekt. Bruder passar även perfekt med Kids Globe ladugårdar, maskinhallar och häststall. Bruder säljer sina leksaker över hela världen och de har väldigt fina detaljer och funktioner. De är särskilt kända för sina John Deere traktorer, Case, Valtra och New Holland. Även deras andra lantbruksredskap är väldigt populära bland barnen. På Leksakscity hittar du i stort sett hela Bruders sortiment. Dessutom till väldigt bra priser och vi skickar alltid så nsabbt vi bara kan. Vi har Bruder på lager året runt, för att kunna ge dig en snabb leverans. Skulle du ha några frågor eller funderingar är det bara att mejla eller ringa oss, så hjälper vi dig på bästa sätt. Varmt välkommen med din beställning av Bruder hos oss.

Arbetsfordon från Bruder till barnens innelek eller ute lek

Leksaksgrävmaskiner från Bruder är verkligen en av de mest populära leksakerna från Bruder. Barnen gillar ju att gräva med leksaker, i sandlådan, i jord, grus med mera. Leker man inte utomhus så kan man ju gräva i legohögar med legobitar eller hitta på något annat roligt. Dessa grävmaskiner från Bruder finns i fabrikat som CAT-Caterpillar, Liebherr och andra fabrikat. Om man vill ha en lite större grävmaskin som är enkelt att gräva med, då ska man satsa på vår storsäljare som heter Grävmaskin Caterpilalr 02438. Till dessa grävmaskiner så kan man komplettera med en dumper, bulldozer, schaktmaskin, hjullastare och andra roliga arbetsleksaksfordon. Alla arbetsfordon är tillverkade i stöttålig plast som övriga leksaker från Bruder. För att göra leken ännu mer realistisk så finns det även vägarbetsset som innehåller staket, figurer som vägarbetare mm.

Bruder traktor och leksakstraktor som New Holland, John Deere, Case och andra fina traktorer

Bruder traktor till bästa pris på Leksakscity.se. Bruder är kända för att deras helt underbara leksakstraktorer. De har licens på att tillverka leksakstraktorer från de mest kända traktormärkena i hela världen. Våra mest populära traktorer är självklart John Deere, New Hollan, Massey Ferguson och Case. Alla traktorer är tillverkade i stöttålig plast, vissa har öppningsbara dörrar och vissa har även genomskinliga rutor av plast. Till dessa fina leksakstraktorer kan man koppla på massa fina redskap som tex hövändare, tippsläp, harvar, rundbalssläp, boskapsvagnar, plog, såmaskiner, ringvält och många fler roliga redskap. Vissa traktorer har frontlastare och skopa. De som inte har en frontlastare, där kan man köpa till en frontlastare som tillbehör och koppla på i efterhand. Om ni vill ha en leksakstraktor som håller i längden och av hög kvalitet. Ja, då finns det bara ett val, köp en leksakstraktor från Bruder!

Leksaksbilar från Bruder är tåliga bilar till barnens lek

Bruder erbjuder massa fina leksaksbilar i alla dess former. Det finns allt från Jeepar, hästransporter, ambulansbilar, polisbilar, skogsbilar, terrängbilar, brandbilar och mycket mer. De har tillverkat olika typer av leksaksbilar för olika teman, beroende på vad barnen känner för att leka med. Alla leksaksbilar är som vanligt av högsta kvalitet, vad gäller både material och som underhållningsvärde för barnen. Det som är extra roligt att till alla dessa bilar så passar figurer, förare från Bruder. Alltid lite extra roligt att leka med bilarna om man har en figur som kör bilarna. Om man ska välja ut några leksaksbilar som är lite extra populära så är det hästtransporten i fabrikatet mercedes, John Deere Gator fordonet, RAM 2500 Power Wagon, Polisbilen som en jepp med figur, DHL transportbilen och den omåttligt populära ambulansen.

Bruder häststall, polisstation, Bruder worlds sjukhus, polisstation och andra leksaker från Bruder

Bruder erbjuder även olika lekset med olika teman. Ett populärt lekset är deras häststall som heter 62506, där man får en häst, en ryttare och en hästbox för hästen. Ett jättefint lekset för barn som gillar att leka med hästleksaker. Ett annat roligt lekset är Bruder World sjukhus med figurer. Här kan man leka att man tar hand om sina patienter på ett sjukhus. Sedan har de även ett polistema med ett fängselse, en fånge, en fyrhjuling och en polisfigur. Alla dessa lekset är väldigt fina leksaker och som vanligt av högst kvalitet från Bruder.

Bruder figurer och gubbar

Figurer och leksaksgubbar till Bruders leksaker är roliga tillbehör som gör leken ännu mer komplett. Dessa figurer passar till alla Bruders leksaker och man kan leka att de tex. är förare till alla Bruders Leksaksfordon. Den klassiska figuren med blåa byxor och bech tröja är så klart en av favoriterna. Men Bruder erbjuder massa andra roliga gubbar med tillbehör. Som exempel finns det figurer med skottkärror, sopkvastar, hästar, truckar, vedklyvar, verkstadsutrustning mm. Vissa gubbar har vägarbetskläder och tillhörande vägarbetsredskap mm. Sedan finns så klart även brandmän som passar fint till Bruders alla brandbilar, då barnen ska leka brandkårsutryckning. Det roliga med med alla dessa figurer är att de finns i så många olika teman, för att passa in leksaksfordonens olika teman. Köp din Bruderfigurer samtidigt som du köper ett leksaksfordon från Leksakscity, så blir leken ännu mer levande och komplett.

Bruder leksaksdjur som kossor och hästar

Inom Bruders sortiment finns det även tjurar, kossor, hästar och andra lantbruksdjur för barn som gillar att leka med leksaksdjur. Dessa djur passar utmärkt till lantbruksleksaker som djurtransportvagnar och andra leksaksfordon. Med djuren får man ett mer komplett sortiment till sina lantbruksleksaker och att leka bonde blir ju ännu roligare med dessa bondgårdsdjur. Leksakshästar finns i olika färger som vitt, brunt och svart. Det finns även kossor som idisslar och äter. Köp till dessa djur så får barnen en ännu roligare lek med sina leksaker från Bruder.

Bruder leksakslastbilar Scania, MAN med flera

Bruder lastbilar är så klart även de väldigt populära leksaker. Här kan man köra grus, jord eller något annat roligt. Bruder har tagit fram en rad olika fabrikat inom leksakslastbilar som Scania, MAN, Mercedes med mera. Alla lastbilarna är licensierade tillsammans med respektive fabrikat. De har verklighetstrogna detaljer och flera av lastbilarna har öppningsbara dörrar, tippbart flak, lyftkranar osv. Alla leksakslastbilar från Bruder är tillverkade i stöttålig plast för bästa hållbarhet.

Vi tänkte vi skulle nämna några sorters lastbilar från Bruder. Tex. en Mercedes lastbil med lyftkran, pallar och pallyft är en av de mest populära lastbilarna. Att lasta saker på bygget och lekvägarbetsplatsen är roligt för barnen. Tittar man på just lastbilar för byggnation, så är Scania R-Series med kran en stor leksakslastbil med en lång kran som är teleskopisk och kan fällas ut. Sedan finns det även mängder med olika soplastbilar i alla dess färger och utformningar. Att leka sophämtare och köra sopor är så klart även det jätteroligt.

Vill barnen leka att de kör betong, cement så finns det cementlastbilar med en cementrumma. Det finns även skogslastbilar med skogskranar för att lyfta upp timmerstockar, som barnen sedan kan leka att de kör till sågverken. Brandlastbilar är även de välidgt omtyckta, många barn gillar så klart att leka brandman. Några av Bruders brandbilar kan fyllas med vatten och det kommer sedan ut vatten ur en slang. På det sättet blir leken ännu skojigare och mer realistisk. Det finns även bärgningslastbilar, vilket så klart är bra att ha till hands då man ska bärga leksaksbilarna som fått motorstopp eller som kört av vägen. Till lastbilarna med tippflak så behöver man en grävmaskin för att lasta på till flaket. Bruder har mängder med fina leksaksgrävmaskiner från märken som CAT - Caterpillar, Liebherr med mera. Du akn se alla grävmaskiner och andra arbetsfordon här. Oavsett vilken leksakslastbil från Bruder du köper hos oss, så får du alltid snabb leverans och en leksakslastbil av högsta kvalitet. Det är en trygghet för både dig och barnen, att ni vet att ni får leksaker som håller i längden.

Leksaksmotorcyklar från bruder

Att leka med motorcyklar är ju alltid kul och särskilt fina leksaksmotorcyklar från Bruder. Bruder erbjuder en riktigt klassiker av motorcyklar, nämligen Ducati. Ducatin finns i flertalet färger och modeller. Det finns även en motorcykelverkstad där man kan göra service på sin leksaksmotorcykel. Med dessa motorcyklar medföljer också förare i fräcka passande kläder.

Lantbruksredskap till traktorer och lastbilar från Bruder

För att göra leken ännu roligare och mer realistisk så har Bruder mängder med fina redskap till deras leksaker. De flesta redskapen kopplas till leksakstrakorerna drag, men det finns även snöplogar som passar till både leksakstraktorer och lastbilar. Som exempel finns det skogsvagnar, tippsläp, rundbalsvagnar, boskapsvagnar, hövändare, plogar, såmaskiner, gödselspridare, inplastare för rundbalar, harvar, foderspridare, potatisupptagare och mycket mer. Bruder timmersläp är en härlig klassiker och barnen tycker alltid det är lika kul att leka med en timmervagn och att lasta timmerstockar. Ett redskap som har två funktioner i ett är en inplastare och rundbalspress från John Deere. Det är ett lite större redskap där man först pressar gräset till en rundbal och sedan plastas rundbalen in. Ett av barnens absoluta favorit redskap är så klart rundbalsvagnen. Det är en vagn på närmare 50 centimeter där det medföljer 8 st rundbalar. Inom lantbruksredskap finns det helt enkelt en komplett uppsättning av redskap för den lilla bonden. Vi på Leksakscity erbjuder alla dessa redskap, för att barnen ska få en så rolig lekupplevelse som möjligt.

Redskap till frontlastare för leksakstraktorer

För att göra leken ännu mer realistisk så finns det mängder med fina redskap till traktorer från Bruder. Det i särklass mest populära tillbehöret är Bruder frontlastarpaket som heter 02318. Där får man massa roliga saker i ett och samma paket. Det ingår tex. en korg, olika pallgafflar, adaptrar och en vinsch mm. Sedan har vi balgripen där det även ingår en rundbal, ett rikitgt bra redskap för att lasta silobalar med. Det finns även frontlastare, plogar, snöfräs med mera som kan kopplas på leksakstraktorerna från Bruder.

Skogsmaskiner som skotare och skördare från Bruder

Skogsleksaker är ju verkligen superkul att leka med för barnen. Att lasta och köra timmerstockar med en skogskran blir extra roligt med Bruders fina skogsmaskiner. Bruders skotare och skördare är verkligen superfina och tåliga leksaker. De är dessutom ganska stora leksaker, ju större desto roligare :). Det finns även fina lekakslastbilar med skogskran och där det även ingår timmerstockar.

Skördetröska och fälthack Bruder köper du till ett bra pris på Leksakscity

Skördetröskor som också kallas för tröskor, är ofta lite större leksaker. Detta för att de även i verkligheten är stora lantbruksmaskiner. Bruders alla skördetröskor är i skala 1:16, vilkte gör att de är 16 gånger mindre än de verkliga tröskorna. Bruder har tillverkat skördetröskor av fabrikat som Claas och John Deere. Det är två världskända fabrikat som har den största delen av marknaden inom tröskor.

Snöskoter och fyrhjuling som leksak från Bruder

Bruders fina snöskoter är en jättefin leksak, där man även får med en förare. Kul att leka med både inomhus och utomhus. Här kan barnen leka att de kör i snöbackarna eller ute på fälten i snön. Fyrhjulingar finns i olika teman som tex. Off-Road och Polisfyrhjuling. Bruder John Deere Gator är ett annat lite mindre terrängfordon, som kommer väl till hands på den lilla bondgården. Den stora Pistmaskinen Prinoth Leitwolf är superfräck och har stora rörliga gummlarver. Superskoj att leka med utomhus på vintern, så klart lika rolig att leka med inomhus, man kan ju leka att man kör i snö. Köp terrängfordon och fritidsfordon som leksak från Bruder, så får du högsta kvalitet.

Leksakstruck Linde från Bruder kan du köpa här

Linde är ett av världens störsat och mest kända märken av truckar. Bruder har givitvis tagit fram en licensierad leksakstruck tillsammans med Linde. En truck är kul att leka med för barnen, där de kan lasta pallar upp på en lastbil. De kan leka lagerarbetare och trucken används så klar tpå den lilla bondgården också. Det är alltid något som behövs lastas och lyftas på en bondgård. Inom truckar finns det även handtruckar, där man leker att en Bruderfigur styr trucken för hand. Med dessa leksakstruckar finns också roliga tillbehör som pallgafflar, lådor, pallar och andra fina saker. Köper man en transportbil DHL eller UPS så får man dels en bil och dels en truck som man kan använda för att lasta på saker i bilen. Köp din leksakstruck redan idag på Leksakscity.

Tillbehör och reservdelar till Bruder leksaker

Bruder har också massa finurliga tillbehör till deras leksaker. Tex. så finns det staket till bondgårdar, åkrar mm. Det finns även soptunnor, rundbalar, höbalar, pallar, boxar och även ljus- och ljudmoduler. Dessa moduler används på tex. Bruders leksakslastbilar, så man får blinkande lampor med ljud på taken. Vinschen är ett fint tillbehör som passar till flertalet av Bruders lastbilar och leksaksbilar. Där kan man leka att man bärgar fordon eller drar in saker med vinschen. Det finns även en ratt som tillbehör, som används för att styra Bruders leksaker med handen. Om man vill byta dragkoppling, eller cylindrar till frontlastaren på en leksakstraktor från Bruder, så har vi det också. Vi erbjuder ett brett sortiment av tillbehör och reservdelar till Bruders leksaker.


Vi på Leksakscity har ett stort sortiment av leksaker från Bruder. Vi ger dig snabb leverans, bra priser och alltid öppet köp.

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

25 kr - 1250 kr

Rek. ålder

3 år - 4 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 60 av 477 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 477 artiklar