• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 49 kr upp till 299 kr. 59 kr 300-998 kr.
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Lantbruksmaskiner Bruder

Bruder lantbruksredskap och lantbruksmaskiner som leksak till Bruder leksakstraktorer

På Leksakscity.se kan du hitta alla leksaker inom redskap och lantbruksmaskiner till traktorer från Bruder. Den fantastiska rundbalssläpet och det fina timmersläpet med skogskran är barnens två stora favoriter. Att leka bonde och köra rundbalar på en stor rund...

Bruder lantbruksredskap och lantbruksmaskiner som leksak till Bruder leksakstraktorer

På Leksakscity.se kan du hitta alla leksaker inom redskap och lantbruksmaskiner till traktorer från Bruder. Den fantastiska rundbalssläpet och det fina timmersläpet med skogskran är barnens två stora favoriter. Att leka bonde och köra rundbalar på en stor rundbalsvagn är ju hur skoj som helst. Med timmersläpet kan man lasta timmerstockar i skogen. Det finns en hel uppsjö med lantbruksredskap, alla är verkligen superfina och håller högsta kvalitet. Det finns även plogar som barnen kan montera på i fronten på sin leksakstraktor, perfekt då man ska ut och ploga snö. När barnen ska leka att de ska pressa rundbalar och plasta in dem, så finns det en jättefin inplastare och rundbalspress i märket John Deere, den heter John Deere C441R. Den klassiska rundbalspressen från Claas kan du också köpa billigt på Leksakscity.se. Vi har ett komplett sortiment av redskap till Bruders leksakstraktorer, allt finns hemma på vårt lager för snabb leverans.

Bruder tippvagn och släp till leksakstraktor

Ett givet tillbehör till en Bruder leksakstraktor är självklart ett tippsläp. Det finns både lite mindre släp och lite större släp. De kommer också i olika färger och med olika funktioner, som nedfällbara sidolämmar och med lastväxlar flak. Om barnen vill ha ett lite större släp så är Krampe Halfpipe rött släp helt perfekt. Med en kraftig konstruktion kan man lasta väldigt mycket jord, grus, sand stenar med mera. Vill man ha ett billigt släp, med inte så höga lämmar så är Tippsläpet med artikelnummer 02019 ett utmärkt släp. Joskin Tippvagn som är ett gult och grönt släp, har 6 st. hjul för att kunna lasta extra mycket och tungt. Om man vill ha ett släp som kan tippa av från sidan, så är Bruder Trailer Fliegel släpet man ska köpa.

Bruder boskapsvagn för att förflytta kossor och hästar

Boskapsvagnen är ett stort ekipage på nästan 50 centimeter och där kan man transportera leksaksdjur som kossor, tjurar och hästar från Bruder. Det roliga med vagnen är att man kan lyfta av taket och att dörrarna baktill kan öppnas. Genom att taket kan lyftas av, kan barnen lättare leka och se djuren då de är inuti vagnen. Vagnen har också ett stödben, som används då man inte kör med vagnen.

Bruder växelplog, plog och harvar för Bruder leksakstraktorer

När barnen ska leka att de förbereder inför skördetiden och ska ploga på åkern så har Bruder ett flertal plogar att välja mellan. Sedan när man sått grödorna så finns det olika harvar som tallriksharv som man kan koppla på sin leksakstraktor. Det finns också en Cambridge vält, som också kallas för ringvält. Med alla dessa fina redskap så får barnen en komplett uppsättning av lantbruksredskap till sin leksaksgård.

Bruder hövändare och slåtterkross för att vända i höet

Bruder har också två stycken olika hövändare. Båda hövändarna är av fabrikatet Krone och har en snygg grön färg. Med dessa hövändare kan barnen leka att de är ute på åkern och vänder i gräset, höet. När det sedan torkat kan de stränglägga höet och samla upp höet med en självlastar vagn. Eller så kanske de ska pressa balar med en balpress eller så tar de en rundbalspress och gör fina rundbalar. Med en slåtterkross så slås gräset enkelt av och samtidigt "krossas" grästråna så de enklare kan torka och bli till hö med mera.

Övriga lantbruksredskap

Bruder erbjuder många fler redskap som foderutläggare som används i ladugården eller ute på betet till djuren. Det finns också flygödselspridare, såmaskiner, potatisupptagare, snöslungor, ogrässpruta och andra finurliga och fräcka redskap till Bruders leksakstraktorer.

Köp redskap till Bruders traktorer hos oss. Det är snabbt, enkelt och till de rätta priserna. Vår kundtjänst står alltid till hands om du vill ha hjälp med din beställning. Varmt välkommen med din beställning.

Läs mer

Filter

Pris

75 kr - 600 kr

Rek. ålder

3 år - 4 år

Varumärke

Visar 1 - 41 av 41 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 41 av 41 artiklar