Bruder

Bruder är ett företag från Tyskland och de är specialiserade på att tillverka leksakstraktorer, lastbilar och andra fordon. Deras leksaker är av hög kvalitet och är väldigt omtyckta av såväl barn som vuxna. Barnen gillar verkligen att leka med deras traktorer och vuxna köper dem som samlarobjekt. Här finns leksaksfordon inom lantbruk, entreprenad och utryckningsfordon. Hög kvalitet och alltid många fina detaljer som gör fordonen verklighetstrogna. Bruder passar även perfekt med Kids Globe ladugårdar, maskinhallar och häststall.

Bruder är ett företag från Tyskland och de är specialiserade på att tillverka leksakstraktorer, lastbilar och andra fordon. Deras leksaker är av hög kvalitet och är väldigt omtyckta av såväl barn som vuxna. Barnen gillar verkligen att leka med deras traktorer och vuxna köper dem som samlarobjekt. Bruder passar även perfekt med Kids Globe ladugårdar, maskinhallar och häststall. 

Vi på Leksakscity erbjuder ett stort och brett sortiment från Bruder, framförallt traktorer, lastbilar och andra leksaker inom lantbruk och inom häst och stall. Vi har många fina entreprenadmaskiner som grävmaskiner, lastbilar och hjulgrävare.

Filter

Pris

25 kr - 1000 kr

Rek. ålder

2 år - 4 år

Varumärke

Återställ

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 398 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 398 artiklar