• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Kidkraft

KidKraft dockskåp, leksaksgarage, lekkök och marknadsstånd

KidKraft är från USA och har verksamhet även i Europa. De är välkända för sin höga kvalitet på leksaker som dockhus, leksakskök och leksaksmat med mera. Otroligt fina leksaker för barnens lek och många av leksakerna är tillverkade i gediget trä för lång hållbarhet. Dockskåp finns för bå...

KidKraft dockskåp, leksaksgarage, lekkök och marknadsstånd

KidKraft är från USA och har verksamhet även i Europa. De är välkända för sin höga kvalitet på leksaker som dockhus, leksakskök och leksaksmat med mera. Otroligt fina leksaker för barnens lek och många av leksakerna är tillverkade i gediget trä för lång hållbarhet. Dockskåp finns för både små och stora dockor och i alla dess former och färger. Leksaksköken finns också i otroligt många modeller, stora som små. Lekköken har många fina detaljer och funktioner, allt för att göra leken så realistisk som möjligt. Leksakscity.se har valt ut det bästa ur KidKraft sortiment, helt underbara leksaker helt enkelt :-)

KidKraft grundades för 50 år sedan med en vision att skapa inspirerande leksaker för barn. Idag är KidKraft ett av världens ledande företag inom sin bransch. KidKraft leksaker säljs världen över i mer än 90 länder. De tillverkar leksaker som underhåller, är lärande och tillåter barnens utforskande. De är allra mest kända för sina dockhus och lekkök som även har vunnit priser. KidKraft ledord är innovativ design och högkvalitativa leksaker. De utökar ständigt sitt sortiment men håller alltid fast vid sina ledord. Det är jätteviktigt för barn att få leka och att få leka fantasifyllda lekar. Därför tillverkar KidKraft leksaker som uppmuntrar barnens fantasilekar och att barnen låtsas och leker.

KidKraft rejäla dockhus i trä med många våningar och rum

Jättefina dockhus som är rejält byggda och robusta. Med dockskåpen medföljer en mängd möbler så att barnen kan inreda som de önskar. Många av dockhusen har hela tre eller fyra våningar. Lekhusen är utrustade med till exempel garage, balkong, uteplats, terrass, en del har ljud- och ljudfunktioner med mera. I vårt sortiment har vi många dockhus så att ni kan välja det som passar för just er.

Leksaksgarage och brandstation från KidKraft

Ett superroligt leksaksgarage som är utrustat med en lååång ramp där leksaksbilarna kan åka ned och flyga över rummet. Massor med roliga funktioner och detaljer. Vi har även en brandstation med garage för brandbil och ambulans. Barnen kan leka att det är dags för utryckning och att de ska hjälpa någon i nöd. Spännande lekar med många möjligheter.

Välutrustade leksakskök med hemtrevlig design

Leksaksköken från Kidkraft har en superfin design och de alla är olika i utformningen så att ni kan välja och vraka mellan olika stilar. Här finns lantliga kök och även högmoderna kök med rena färger. Lekköken från Kidkraft ser ut som riktiga kök då de är stilrena och passar in i vilket hem som helst. Välj mellan massvis av modeller som de alla är utrustade med massa funktioner. Spis, miko, kyskåp, skafferi är några av sakerna som finns i fe flesta av köken.

Marknadsstånd och café för barn

Barnen kan leka marknad med dessa marknadsstånd och caféstånd från Kidkraft. Ladda upp cafét med godsaker som frukt och fika, och marknadsståndet med mat eller andra marknadsvaror. Sedan är det bara att vänta på marknadsgästerna som kommer och handlar. Det medföljer kassamaskin för att ta betalt. En rolig och lärorik variant av den klassiska affärsleken.

Läs mer

Filter

Pris

875 kr - 3000 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 46 av 46 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 46 av 46 artiklar