• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Kidkraft

KidKraft dockskåp, lekkök, låtsasmat med mera

KidKraft är från USA och har verksamhet även i Europa. De är välkända för sin höga kvalitet på leksaker som dockhus, leksakskök och leksaksmat med mera. Otroligt fina leksaker för barnens lek och många av leksakerna är tillverkade i gediget trä för lång hållbarhet. Dockskåp finns för både små och sto...

KidKraft dockskåp, lekkök, låtsasmat med mera

KidKraft är från USA och har verksamhet även i Europa. De är välkända för sin höga kvalitet på leksaker som dockhus, leksakskök och leksaksmat med mera. Otroligt fina leksaker för barnens lek och många av leksakerna är tillverkade i gediget trä för lång hållbarhet. Dockskåp finns för både små och stora dockor och i alla dess former och färger. Leksaksköken finns också i otroligt många modeller, stora som små. Lekköken har många fina detaljer och funktioner, allt för att göra leken så realistisk som möjligt. Leksakscity.se har valt ut det bästa ur KidKraft sortiment, helt underbara leksaker helt enkelt :-)

KidKraft grundades för 50 år sedan med en vision att skapa inspirerande leksaker för barn. Idag är KidKraft ett av världens ledande företag inom sin bransch. KidKraft leksaker säljs världen över i mer än 90 länder. De tillverkar leksaker som underhåller, är lärande och tillåter barnens utforskande. De är allra mest kända för sina dockhus och lekkök som även har vunnit priser. KidKraft ledord är innovativ design och högkvalitativa leksaker. De utökar ständigt sitt sortiment men håller alltid fast vid sina ledord. Det är jätteviktigt för barn att få leka och att få leka fantasifyllda lekar. Därför tillverkar KidKraft leksaker som uppmuntrar barnens fantasilekar och att barnen låtsas och leker.

Läs mer

Filter

Pris

975 kr - 3400 kr

Varumärke

Visar 1 - 48 av 50 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 48 av 50 artiklar